rendőrség

Forgalomkorlátozás a 4-es főúton

Sipos-Kácsor Andrea r. alezredes tájékoztatása szerint a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság 2023. május 19-én 6:45-7.30 között bizonyítási kísérletet hajt végre Fegyvernek külterületén, a  4-es főút és a 34-es főút kereszteződésénél. A jelzett időben az adott útszakaszon forgalomkorlátozás lesz érvényben.

Kérjük az arra közlekedők türelmét és megértését!

Címke: 

Facebook oldal ajánló

Engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljam a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzés Szolnok megye facebook oldalát, ahonnan számos aktuális, korrekt, pontos információkhoz juthatnak.
A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közlekedésrendészeti Osztálya – országosan az elsők között – már 2017. március 20. óta üzemelteti közlekedésbiztonsági facebook oldalát, melynek elérési útvonala a következő: 
 
Címke: 

A rendőrség bűnmegelőzési felhívása

Az apróhirdetések oldalain a csalók újabb módszerrel próbálják az eladókat becsapni. Módszerük az, hogy vevőként jelentkeznek egy interneten található apróhirdetésre, majd egy népszerű csomagküldő szolgáltatás igénybevételével kérik a megvásárolni kívánt terméket átvenni, ezért  üzenetben küldenek egy hamis linket, ahol intézhetik a fizetést és a csomagfeladást.

Címke: 

Prevenciós Információs Portál

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya 2013-ban létrehozta a TÁMOP-5.6.1C-11/2-2011-0036 számú pályázat segítségével a Prevenciós Információs Portált.
 
A portál célja az áldozattá válás megelőzése, elkerülése. Hasznos bűn- és balesetmegelőzési tanácsokat kaphatnak az oldalra látogatók, akik leírhatják véleményüket, ennek segítségével, mint egy fórum párbeszédet folytathatnak az adott cikk témájáról.