Facebook oldal ajánló

Engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljam a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzés Szolnok megye facebook oldalát, ahonnan számos aktuális, korrekt, pontos információkhoz juthatnak.
A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közlekedésrendészeti Osztálya – országosan az elsők között – már 2017. március 20. óta üzemelteti közlekedésbiztonsági facebook oldalát, melynek elérési útvonala a következő: 
 
 
Az oldal profiljának kiemelt célja a vármegyei rendőr-főkapitányság illetékességi területét érintő naprakész közlekedési hírek, rendezvények, felhívások, akciók, ellenőrzések közzétételével a megelőzési mondanivaló minél több emberhez, rövid időn belül, közvetlenebb formában történő eljuttatása. 
A teljesen modern felületű, és folyamatosan friss tartalmakkal megtöltött oldal jelenleg 12.526 követővel rendelkezik. Napi rendszerességgel kerülnek feltöltésre a különböző közlekedési témájú anyagok, melyek mind fotóval, vagy videóval komponáltak. Az elmúlt időszakban az események helyszínéről az „élőzés” lehetőségével is rendszeresen élnek a szerkesztők.
 
Bízom benne, hogy az oldal által nyújtott naprakész tartalmak nagyban hozzájárulnak munkájuk hatékonyságához, és a lakosság széleskörű tájékoztatásához.
 
Tisztelettel:
 
Mári Ilona r. alezredes
sajtószóvivő