Az Orvosi Rendelő tájékoztatója

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Fegyverneki Orvosi Rendelő telefonja a megnövekedett betegforgalom miatt rendkívül leterhelt. A rendelőkben lévő telefonon kívül egy telefonközpontos hölgy is fogadja a hívásokat. 
 
A rendelő bejarátánál körzetenként kihelyezett dobozba a gyógyszerigényeiket minden nap 12 óráig elhelyezhetik, ezen gyógyszerek még aznap kiírásra kerülnek az EESZT rendszerben és ezt követően Önök a gyógyszertárban ki tudják váltani. 
 
Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy a rendelés ideje alatt a rendelőben dolgozók magántelefonjaikra érkező hívásokat, illetve messenger üzeneteket szíveskedjenek mellőzni!
 
Amennyiben Önök számára a gyógyszerigények dobozban elhelyezése nem megoldható és többször próbálkozásra sem érik el háziorvosukat vagy a telefonközpontot, akkor kérem az orvosirendelo@fegyvernek.hu email címre szíveskedjenek üzenetet írni. Kérem a beazonosításhoz minden adat szerepeljen az üzenetben: név, cím, taj szám, elérhetőség illetve a házi orvos megnevezése valamint az igényeiket is feltüntetni szíveskedjenek (pl. gyógyszerfelírás, beutaló). 
 
Az orvosi vizsgálatok elvégzése továbbra is előre egyeztetett időponthoz kötött.  Kérjük Önöket, hogy időpont nélkül ne érkezzenek a rendelőbe! Belépéskor maszk használata és a kéz fertőtlenítése kötelező. A járvány ideje alatt a rendelő váróhelyiségében tartózkodni továbbra is tilos a hatályos jogszabályoknak megfelelően.  
 
Kérjük Önöket, hogy fokozottan figyeljünk a fent leírt szabályok betartására és vigyázzunk egymásra! 
 
Cseh Anikó
intézményvezető