TRV ZRT

Tájékoztató karbantartási munkák elhalasztásáról

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. tájékoztatja a Tisztelt Felhasználókat, hogy a Fegyvernek városában mai napra tervezett karbantartási munkák átmenetileg elhalasztásra kerülnek, így a mai napon az előzetesen meghirdetett vízszolgáltatás szüneteltetésre nem kerül sor.

Címke: 

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. tájékoztatója

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. tájékoztatja ügyfeleit, hogy Fegyvernek településen 2022. 04. 06 - 2022. 04. 30. közötti időszakban a technológia elemein (szűrők, tároló, hidroglóbusz) és az elosztóhálózaton mosatást és fertőtlenítést végez.

A munkavégzés során nyomáscsökkenést, a víz ízében, színében eltérést tapasztalhatnak az egyes településrészeken. Ezen reakciók nem károsak közegészségügyi szempontból, de a víz elszíneződése, szaghatása esztétikai problémákat okozhat.

Ennek megszűntetése érdekében kérjük a problémát jelezni szíveskedjenek, hogy kollégáink azt mielőbb megszűntethessék.

Elérhetőség: 80/205-157 1. mellék

Segítő közreműködésüket és türelmüket köszönjük!

Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

 

Címke: 

Tájékoztatás

A TRV Zrt. tájékoztatja ügyfeleit, hogy Fegyverneken 2021. október 21-22. között tározó mosást és fertőtlenítést végez.
Az ivóvíz hálózaton végzett munkavégzés során nyomáscsökkenést tapasztalhatnak az egyes településrészeken, illetve a nappali időszakban rövid ideig tartó vízhiányra lehet számítani.

Köszönjük megértésüket és türelmüket!

Címke: 

TRV ZRt. tájékoztatója

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. üzemelteti Fegyvernek település szennyvíz elvezetési rendszerét. Az üzemeltetési feladatok keretében 2021. 06. 28. és 07. 16. közötti időszakban füstgenerátoros ellenőrzést hajtunk végre Fegyvernek szennyvízcsatorna hálózatán, melynek keretében élelmiszer alapú olajból füstöt képzünk, mellyel a csatorna hibákat és szabálytalan bekötéseket derítjük fel. Mivel a füst az építési és tömítetlenségi hibák környezetében jelenik meg, ezért előfordulhat, hogy a lakó ingatlanok belső területein is érzékelhetővé válik.
 
Ellenőrzést érintő területek az adott időszakban:
Fegyvernek teljes területe
 
Kérjük tájékoztatásunk szíves tudomásul vételét!

Oldalak