Számítógép Álom 2012

A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány tehetségtámogató programja révén 2012-ben is rászoruló családban élő, 10-14 év közötti gyerekek kapnak komplett (használt, de még használható) számítógépet.

A támogatói programra jelentkezhet minden olyan 10-14 év közötti gyermek, akinek 2 vagy több kiskorú testvére van, tanulmányi átlaga a 4,5-et eléri, otthonában nincs számítógép, és az egy főre jutó jövedelmük a létminimum (71736 Ft) alatt van.

A program nyomtatható plakátja elérhető itt:
www.matrix.zug.hu/szamitogep/szam-alom-2012-matrix.pdf

A pályázatnak a következőket kell tartalmaznia:
 

  • szülői / gondviselői aláírással nyilatkozni kell a hátrányos helyzetről (árvaságról, nagycsaládban élésről, és arról, hogy a családban nincsen számítógép),
  • meg kell adni a pontos adatokat (gyermekek és a szülő nevét, gondviselő címét, telefonját, pontos elérhetőségét),
  • mellékelni kell a gyermek félévi vagy év végi bizonyítványát,

A pályázó gyermek osztályfőnök tanárának az a feladata, hogy egységes szerkezetbe foglaltan a szülői nyilatkozatot és a gyermek tanulmányi eredményét bemutató bizonyítvány iskola által hitelesített másolatát be kell küldenie az alapítvány címére (a pedagógus a pályázatot beküldő személy).

A félévi vagy az év végi bizonyítvány beküldésével lehet pályázni

A 2012-es "Számítógép Álom" programban idén is a félévi vagy az év végi bizonyítvánnyal lehet pályázni. Egy pályázathoz elég csak az egyik bizonyítvány másolatát elküldeni. Egy évben, egy diák csak egy alkalommal vehet részt az adományozó programban.

A támogatásban részesített gyermek gondviselőjének vállalnia kell, hogy a komplett számítógépet az alapítvány székhelyén kipróbált állapotban veszi át. Az adományozott gépeket a támogatottak harmadik fél számára tovább nem adhatják. Visszaélés észlelése esetén az alapítvány a támogatottal szemben eljárást kezdeményez.

A támogatói programra a jelentkezési határidő:

  • 2012. július 11., szerda (a jelentkezési lap postára adásának legkésőbbi dátuma)

A pályázatot a következő címre kell elküldeni:
"Számítógép Álom 2012"
MÁTRIX Közhasznú Alapítvány
6701 Szeged, PF: 929.

A programot adományaikkal segíteni szándékozó cégek és magánszemélyek jelentkezését a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány örömmel fogadja a matrix@zug.hu e-mail címen. Kérjük az adományozókat, hogy csak működőképes állapotú dolgokat (számítógépet, monitort, laptopot, kiegészítőket) adományozzanak. Együtt csodákra vagyunk képesek, segítőink támogatását hálásan köszönjük!

A program nyomtatható plakátja elérhető itt:
www.matrix.zug.hu/szamitogep/szam-alom-2012-matrix.pdf