"Karácsonyi fények" fotópályázat

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat "Karácsonyi fények" fotópályázata
 
2011. november 27 - december 24. között ismét meghirdeti karácsonyi fotópályázatát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat. 
A tavalyihoz képest több változás is van az idei kiírásban. Egyrészt rövidebb  lett a pályázat címe, másrészt idén nemcsak utcákat, köztereket, hanem életképeket is meg lehet örökíteni. További változás, hogy  egy kategóriában pályázhat mindenki, illetve a Picasaweb mellett a megyei önkormányzat Facebook-os oldalára is fel lehet tölteni a képeket.  Ami nem változott: ismét értékes műszaki cikkekért versenyezhetnek a fotózás szerelemesei. 

Tavaly „Öltöztessük együtt karácsonyi fénybe megyénket!” címmel hirdette meg a fotópályázatot a megyei önkormányzat, melyre 35 pályázótól mintegy 100 db fénykép érkezett. A sikeres kezdet után a sikeres folytatás reményében hirdette meg ismét a pályázatot a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat. 
A felhívás keretében pályázatot nyújthat be minden Jász-Nagykun-Szolnok megyében élő vagy működő jogi és magánszemély, maximum 3 db kép beküldésével. 
 
További információ a www.jnszm.hu, illetve a www.facebook.com/jnszm oldalon található.