Diák-Gulyásfesztivál ingyenes jelentkezés meghosszabbítva március 31-ig

{nomultithumb}Ha a családjában van tanuló, diák vagy hallgató vagyis (általános iskolás, középiskolás vagy a felsőoktatásban tanuló), akkor kérem, hogy adja át neki ezt az információt!
Ha a családtagja csapatával kipróbálja magát a versenyekben, kérem hogy Ön is látogassa meg a rendezvényen. Biztosan van olyan recept, titkos fogás, amivel segíteni tud. Ennek hiányában a bíztatás is segítség.

Ha nincs ilyen személy a közvetlen környezetében akkor is szívesen látjuk nézelődőként a VIII. Országos Diák-Gulyásfesztiválon! Ebben az esetben a levél többi részéből a képek linkjét ajánlom Önnek.
 
Ha ismerőse, családtagja a fent felsorolt csoportba tartozik, akkor felhívom a figyelmét, hogy MÓDOSÍTOTTUK A KEDVEZMÉNYÉRT GYORS JELENTKEZÉS HATÁRIDEJÉT!
 
A meghirdetést követő március 15-i ünnepségek, a munkanap áthelyezés, az iskolai versenyek miatt sok iskola kért határidő-módosítást a VIII Országos Diák-Gulyásfesztivál kedvezményes jelentkezésére, mert a csapatnévsor nem állt össze időre.
Ezért a sokszoros kérésnek engedve meghosszabbítottuk a határidőt.
Az új kedvezményes (gyorsasági) jelentkezés határideje: március 31.
 
Aki eddig jelentkezik, 3.000,-Ft kedvezményt kap a nevezési díjból. Ha az iskolája egy műsort is hoz és focicsapattal is nevez, akkor INGYENESEN JELENTKEZHET A VERSENYRE.
 
Március 31. után is lehet majd nevezni, egészen április 20-ig, de azt már csapatonként 3.000,-Ft-al drágábban.
Ha műsort is és focicsapatot is hoz, akkor a kedvezmények összeadódnak és teljesen ingyenesen tud nevezni a csapat március 31-ig.
 
Kapcsolódó dokumentumok:
Felhívás TájékoztatóKépek  Facebook Iwiw
Fesztiválkalauz Jelentkezési lap