Orvosi Rendelő felújítás

Az Orvosi Rendelő felújítási munkái a rossz idő ellenére a tervezett ütemben haladnak. 2010. január 7-én az új gyermekrendelők falazása és tetőszerkezete, valamint a pince kialakítása megtörtént. Az ehhez szorosan kapcsolódó régi gyermekorvosi rendelők ki lettek ürítve és átadásra kerültek a kivitelezőnek.

A gyermekorvosi rendelés a felújítás idejére, előreláthatólag 2010. június 30-ig a védőnői szolgálnál kapott helyet. A gyermekorvos rendelési ideje nem változott. A csecsemő tanácsadás idejének változásáról a védőnők az érintetteket értesítették. A terhes gondozás minden hónapban az első pénteki napon történik.

Jelenleg az új, illetve az átadott régi épületrészben munkálatok folynak: belső vakolás, belső szigetelés, aljzatbetonozás, új nyílászárók cseréje, fűtés és vízve- zetékrendszer, a villanyszerelési munkálatok stb.
A rendelők kiürítése és a rendelés átszervezése zökkenőmentesen zajlott. A felnőtt váró területe a munkaterület átadás miatt lecsökkent, kérjük megértésüket és türelmüket a munkálatok befejezéséig.
-Stefán András-
-megbízott intézmény vezető-