Forgalomkorlátozás

Tisztelt Közlekedők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. október 2. (hétfő) és várhatóan 2023. október 20. (péntek) között a 4. sz. főút Fegyvernek-Kenderes közötti szakaszán (133+230-134+600 km) – nagyfelületű burkolatjavítási munkák miatt – napközben félpályás lezárás kerül bevezetésre. A váltakozó irányú közúti forgalmat jelzőőrök fogják irányítani. Éjszakára ill. hétvégére a félpályás lezárás megszüntetésre kerül, ebben az időszakban mindkét pályán haladhat a forgalom a bevezetett 40 km/h sebességkorlátozás fenntartása mellett.

A megváltozott forgalmi rendre veszélyt jelző és tilalmi táblák, valamint elkorlátozó jelzőtáblák fogják felhívni a közlekedők figyelmét. Tekintettel a beavatkozással érintett útszakasz hálózati szerepkörére és forgalmára a munkálatok ideje alatt jelentős torlódásokra kell számítani, ezért a fenti időszakban a kelet-nyugat irányú tranzit forgalom részére az M3 gyorsforgalmi út igénybevétele javasolt.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ütemezés az időjárás függvényében változhat, melyről szükség esetén további tájékoztatást fogunk küldeni. Az aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. ÚTINFORM szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon kaphatnak tájékoztatást.

Kérjük a Tisztelt Közlekedők szíves türelmét és fokozott figyelemmel való közlekedését!

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Igazgatóság
5000 Szolnok, Petőfi S. u. 7-11.
Tel.: +36-56-819-440
Fax: +36-56-819-449
E-mail: info@szolnok.kozut.hu
Weboldal: www.kozut.hu
Instagram: www.instagram.com/magyarkozut
TikTok: www.tiktok.com/@magyarkozut
Youtube: www.youtube.com/magyarkozuthivatalos 
Facebook: www.facebook.com/MagyarKozut