Vendel Napi Búcsúvásár

Tájékoztató helyfoglalásról
 
 
Fegyverneki Mezőgazdasági Városüzemeltetési és Fejlesztési Intézmény részéről tájékoztatjuk, hogy a "Vendel napi" búcsúvásár 2022. október 23-án (vasárnap) kerül megrendezésre.
 
Az előre történő helyfoglalás 2022. október 21-én (péntek) 8-12 óráig vagy 
október 22-én (szombat) 17-20 óráig lehetséges, személyesen a búcsúvásár helyszínén (Fegyvernek, Arany J. út – Dózsa Gy. út). 
 
A búcsúvásár napján 2022. október 23-án (vasárnap) - hajnali 4 órától - már csak az érkezés sorrendjében tudunk helyet biztosítani!
 
A közterület foglalási díj  mértéke 1000 Ft/m2/nap.
A pénteki és szombati helyfoglalás esetén a közterület foglalást 2 napra kell megfizetni.
 
Kérjük, hogy a pontosabb és gyorsabb adminisztrációs munka valamint helyfoglalás idejének csökkentése érdekében – amennyiben lehetséges – bélyegzőt hozzon magával.
 
Az árusítás – minden árus számára – csak a mellékelt nyilatkozat („AZ ALKALOMSZERŰ TŰZVESZÉLYES TEVÉKENYSÉG ENGEDÉLYEZÉSE ÉS ANNAK FELTÉTELEI”) kitöltése után kezdhető meg. A kitöltött nyilatkozatot és az abban meghatározott feltételeket az illetékes hatóságok a búcsúvásár ideje alatt ellenőrzik. 
 
Tájékoztatásul közöljük mutatványos tevékenységgel (pl.: légvár, pónilovazás, egyéb játékok) kapcsolatos helyfoglalási kérelmeket nem tudjuk teljesíteni.
 
Az előre történő helyfoglalással vagy a búcsúval kapcsolatos bármely kérdésben, bővebb felvilágosítás az alábbi telefonszámon kérhető: 56/556-018