Segítségre szoruló idős bejelentése (frissítve!)

A koronavírus járványra tekintettel jelenleg a legfontosabb az időskorúak védelme, támogatása.
 
Frissített tartalom: Mivel az állampolgárok egészségének védelme érdekében a 70 év feletti veszélyeztetett korosztályból ténylegesen segítségre szorulók igényüket a 06-20-547-25-77 telefonszámon Siposné Szabó Erzsébet igazgatónőnél tehetik meg. Az intézmény által biztosított szolgáltatások: étkeztetés, bevásárolás, gyógyszeríratásés kiváltás, csekk befizetése.
 
Elektronikus nyomtatvány:
 
Mivel az állampolgárok egészségének védelme érdekében a személyes ügyintézést minimalizálni szükséges, a 70 év feletti veszélyeztetett korosztályból ténylegesen segítségre szorulók gyors, és biztonságos felmérése érdekében olyan elektronikus űrlapot tettünk közzé az ORSZÁGOS HIVATALI PORTÁLON, amelyen az érintetteken kívül akár családtagok, ismerősök, akár szomszédok is jelezhetik az önkormányzat felé azt, ha egy idős embernek segítségre van szüksége.
 
ORSZÁGOS HIVATALI PORTÁL (OHP) elérhetősége: https://ohp-20.asp.lgov.hu
 
A bejelentés lépései:
 
A böngésző címsorába a következő címet írjuk: https://ohp-20.asp.lgov.hu
 
Következő lépésként Ügyintézés bejelentkezéssel!
Jelentkezzünk be ügyfélkapus azonosítással!
Megjelenhet egy Önkormányzat Kereső felület ahová Fegyverneket beírva kiválasztható Önkormányzatunk. (Akiknél ezt megelőzően alapértelmezettként már be lett állítva Fegyvernek Város Önkormányzata azon ügyfeleknél ez nem jelentkezik)
 
 
Ügyindítás
 
Eljárás módja: Saját néven (magánszemélyként)
Az Űrlap Keresőbe kezdjük el beírni hogy segítségre 
Kattintsunk az Űrlap keresés gombra!
 
Ezt követően a felületen az online kitöltésre kattintva megjelenik az űrlap, melyet értelemszerűen kitöltve beküldhető az Önkormányzat Hivatali kapujába!