Szelektív hulladékszállítás

2018. január 26-tól az NHSZ Tisza Nonprofit Kft.látja el Fegyvernek településen a hulladékszállítást, melynek keretében a szezonális zöldhulladék szállítás mellett a házhoz menő szelektív hulladékszállítást is biztosítja a családi házas ingatlantulajdonosok részére, az Országos Hulladékgazdálkodási Tervnek megfelelően.
 
ZÖLDHULLADÉK SZÁLLÍTÁS:
A zöldhulladék szállításnál változás, hogy az új közszolgáltató nem biztosít erre a célra külön zsákot. A továbbiakban a kizárólag  átlátszó zsákban kihelyezett kerti zöldhulladék és az a max. 1 m hosszú, kötegelt metszési hulladék kerül elszállításra, mely nem dróttal van átkötve. A kihelyezett zöldhulladékok mennyisége ingatlanonként max. 2 X 120 liternek megfelelő mennyiség/alkalom lehet.  Kérjük Önöket, hogy a zöldhulladékokat reggel 7 órára helyezzék ki az ingatlan elé! Továbbá tájékoztatjuk, hogy az adott napokon csak a zöldhulladékot tartalmazó zsákok kerülnek elszállításra. Azt a zsákot, ami egyéb hulladékot is tartalmaz, nem szállítják el!
 
Zöldhulladék szállítási ütemterv:
Járat Szállítás Jan. Febr. Márc. Ápr. Máj. Jún. Júl. Aug. Szept. Okt. Nov. Dec.
1-es gyűjtőjárat zöld havonta csütörtök       12 10 7 12 16 13 11 15  
2-es gyűjtőjárat zöld havonta péntek       13 11 8 13 17 14 12 16  

 

SZELEKTÍV SZÁLLÍTÁS:

A szállítás napján a szelektív gyűjtőedényt az ingatlan elé szükséges kihelyezni, reggel 7 órára. Az edény nem kerül leürítésre, ha a tiltólistán szereplő hulladék is van benne.
 

Szelektív szállítási ütemterv:

Járat Szállítás Jan. Febr. Márc. Ápr. Máj. Jún. Júl. Aug. Szept. Okt. Nov. Dec.
1-es gyűjtőjárat sárga havonta csütörtök 4 1 1, 29 26 24 14 19 23 20 18 22 20
2-es gyűjtőjárat sárga havonta péntek 5 2 2, 30 27 25 15 20 24 21 19 23 21
1-es gyűjtőjárat utcái:
Árvácska, Bartók, Bem, Boróka, Brigád, Budai Nagy A., Csillag, Előre, Gyöngyvirág, Hunyadi, Liszt Ferenc, Martinovics, Munkácsy M., Nefelejcs, Orgona, Platán, Rezeda, Rozmaring, Szegfű, Szent Erzsébet 1-51, 6-74, Szivárvány, Temető, Torony, Tulipán, Verseny, Viola
Szapárfalu: Ady Endre, Angolkert, Asztalos, Berényi, Deák Ferenc, Fő út, Kápolna, Kastély-köz, Katona, Kodály, Kun Farkas tér, Móricz Zs., Nyiszper F., Rákóczi F., Szent Vendel
 
2-es gyűjtőjárat utcái:
Árany J., Árpád, Bacsó B, Bajcsy-Zs., Bocskai, Boróka, Béke, Damjanich, Dankó, Dobó, Dózsa Gy., Frankel L., Gárdonyi G, Gát, Kiss J. Altábornagy, Kossuth, Gyóni G., Hársfa, Lelovich, Hay, Jávorka Sándor, József A., Lehel, Marx K., Petőfi, Rózsa, Schönherz Z., Engel, Szántó K., Szent Erzsébet 53-239, 74/A-248, Szondi Gy, Táncsics, Tópart, Vajda, Víztorony, Vörösmarty, Zagyi I, Zárt kert út, Zrínyi M.
 
 
A kommunális hulladék gyűjtési napja: hétfő, és kedd.
 
Az üveghulladékot az alábbi helyszíneken lévő gyűjtőszigeteken lehet elhelyezni:
  • Szent Erzsébet út 187.( Frankó Diszkont  parkolója melletti terület)
  • Szent Erzsébet út 168.(COOP ABC- Bajcsy Zs. úti parkoló melletti közterület)
  • Szent Erzsébet út 31. (COOP ABC előtti közterület)
  • Fő út 30. (COOP ABC melletti közterület- Kiserdő köz felől)
  • Móricz Zs. út 1/d (Önkormányzati ingatlan melletti közterület)

Lomtalanítás évente egy alkalommal előre meghirdetett időpontban, a kommunális hulladékgyűjtés napján.

A helyi információs pont továbbiakban is: a Fegyverneki Városüzemeltetési Iroda székhelyén, a Szent Erzsébet út 175. szám  alatt működik!

Hulladékszállítással kapcsolatos panaszbejelentés telefonszáma: 06-59-510-011 (8-as mellék)