Matricával a Hírmondóért

Modern világunkban a technika egyre gyorsabban fejlődik.  A digitális média felváltja egyre több helyen a papír alapú tájékoztatást is.
Nem történik ez másképp a mi esetünkben sem, hiszen újságunkat évek óta digitális formában, színes formátumban is olvashatjuk.
Közvélemény-kutatásunk alapján egyre többen keresik fel a honlapunkat,(www.fegyvernek.hu/hirmondok_),  a digitálisan letölthető, lapozható, olvasható helyi újságunkért.
Minden családhoz természetesen nem tudunk eljutni, hogy személyesen is tájékozódjunk, - ki kérné továbbra is a papíralapú Hírmondót. Ezért úgy döntöttünk, hogy a február-márciusi papíralapú Fegyverneki Hírmondó számaiban mindenki találhat egy-egy matricát. 
Ezt a matricát – kérjük – az ragassza fel  a postaládájára,jól látható helyre,aki továbbra is kéri a papíralapú Fegyverneki Hírmondót !
Több lehetőség közül ezt találtuk a legpontosabbnak, legegyszerűbben kivitelezhetőnek.
Jelen tájékoztatásunkkal mindkét tábor igényét (digitális és papíralapú megjelenés) próbáltuk figyelembe venni, és ennek megfelelően eljárni.
 Mindazok számára, akik elektronikus formában kérik az újságot, kérjük a hirmondoigeny@fegyvernek.hu emailcímre eljuttatott kéréssel jelezzék kollégáink felé igényüket. Ne feledjük, ezzel a döntéssel környezetünket is jobban óvjuk!  
 
-Szerkesztőség-