Megyei Felnőttkórusok XXIV. Találkozója

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Felnőttkórusok XXIV. találkozóját a Zenei Világnap tiszteletére 2014. október 11- én (szombaton) rendezzük meg Martfűn, a Városi Művelődési Központban 15 órai kezdettel.
A kórusok beéneklési, öltözési lehetőséget a helyszínen kapnak. A beéneklés 13 órától a színházteremben folyik a helyi rendezést vállaló Városi Művelődési Központ és Könyvtár (56/450-146, 450-552 Asztalosné Kocsis Enikő igazgató) későbbi beosztása alapján. A színházteremben a zongora és a kórusdobogó a fellépéshez rendelkezésre áll.
Kérem a kórusokat, jelezzék, ki ünnepli 2014-ben megalakulása jubileumát, hogy a meghívón feltüntethessük az évfordulót (gyakran neheztelnek a kórusok, hogy kimaradt az ő évfordulójuk a meghívóból, de ha nem jelzik, nem tudhatjuk pontosan).

Szeretettel várjuk a megyében dolgozó felnőtt kórusokat a találkozóra, remélem, mindenki tud jönni!

Az ünnepi hangversenyt baráti est követi, melyen a kórusok bemutathatják erre az alkalomra összeállított műsorukat. (Pogácsa és üdítő minden kórus számára biztosított). Vacsora (gombás tokány tésztával) helyben az emeleten lesz, melynek ára 1000 Ft/fő. Számlát a vállalkozó helyben ad.
Kérjük a kórusokat, a kórusvezető kollégákat, hogy a részvételi szándékot, a műsort, a vacsoraigényt legkésőbb augusztus 15-ig jelezzék (Vajna Katalin, Szolnok, Óvoda u. 5. T: 514-526, 06/20 9493462), hogy a meghívók időben elkészüljenek. Gondoljunk az aktuális zenei évfordulókra is a műsor összeállításakor!
Továbbá kérem a kórusvezetőket, hogy ha kórusuk 2015-ben ünnepli fennállásának évfordulóját, ezért szeretnék a kórustalálkozót megrendezni, jelezzék ezt előre. A 2015 évi megyei felnőttkórus találkozó rendezését, eddig beérkezően Kisújszállás kérte, ui,.2014-ben (a Phoenix kórus megalakulásénak 30. évfordulójára) nem készült el az épület, ahová a programot tervezték.

Letölthető (pdf) jelentkezési lap

Szolnok, 2014. 06. 27.

Üdvözlettel:

Dr. Lengyel Erzsébet      Vajna Katalin
a megyei KÓTA titkára    a KÓTA Felnőtténekkari
                                 Bizottsága vezetője