horgászat

Toirtap Pergető Kupa Fegyvernek 2017.04.02

 
Pergető verseny zajlott a fegyverneki Alsóréti Holt-Tiszán 65 versenyző részvételével. A Kalacsi János, Fábián Zoltán és a fegyverneki Sárszögi Sport-Horgászegyesületnek igazán nemzetközi mezőnyt sikerült megszerveznie, mert nem csak kis hazánkból hanem a környező országokból is érkeztek résztvevők Fegyvernekre. A verseny fővédnöke Szegedi György pergető világbajnok volt. A víz nem okozott csalódást, remek pályának bizonyult a horgászatnak ezt az  ágát művelőknek. 
 
Eredmények:  
Toirtap Parti Pergető Kupa győztesei és a különdíjasok!
Nagybivalyos Team két tagja /Ezer Zsolt,Nagy Sándor/ első és második hely,Fejsztámer Rudolf /Szerbia/ a harmadik hely! Fekete Viktória a legjobb Női Horgász, Gyurkó Pál a legnagyobb halat fogó díjazottja!
 
Köszönjük a támogatást, szervezést és a részvételt minden versenyzőnek! 
 
 
A versenyről az összefoglaló videókat megtekinthetik:

Share/Save

Horgászati tilalom

Horgászati tilalom az Alsóréti Holt-Tisza vízterületén 2017. március 6. 8.00 óra és 2017. március 9. 8.00 óra között. A megyei Kormányhivatal határozata erre a linkre kattintva tölthető le.

Share/Save

Horgászati tilalom

 
A háromnyaras ponty telepítése miatt az Alsóréti Holt-Tisza egész területére 2016. október 25. (kedd) 800 órától 2016. október 28. (péntek) 1200 óráig általános horgászati tilalom kerül elrendelésre! A vízterületen fenti időpontig mindennemű horgászati tevékenység folytatása tilos!
 
-Fegyverneki Mezőgazdasági-
-Városüzemeltetési és Fejlesztési Intézmény-
 
Share/Save

Haltelepítés

Fegyverneki Mezőgazdasági , Városüzemeltetési és Fejlesztési Intézmény részéről tájékoztatjuk a horgászokat, hogy az Alsóréti Holt-Tisza 1-es, 2-es, 3-as, 4-es, 5-ös holtágainak haltelepítése 2016. október 25-26. napján történik. A kihelyezés során összesen 42,5 mázsa háromnyaras „horogérett” ponty kerül a holtágba. 
 
Share/Save

Haltelepítés

Fegyverneki Mezőgazdasági, Városüzemeltetési és Fejlesztési Intézmény részéről tájékoztatjuk a horgászokat, hogy az Alsóréti Holt-Tisza 1-es, 2-es, 3-as, 4-es, 5-ös holtágainak haltelepítése 2014. március 18-19. napján történik. A kihelyezés során összesen 30 mázsa háromnyaras „horogérett” ponty kerül a holtágba.

HORGÁSZATI TILALOM !

A háromnyaras ponty telepítése miatt az Alsóréti Holt-Tisza egész területére 2014. március 18. (kedd) 8.00 órától 2014. március 21. (péntek) 8.00 óráig általános horgászati tilalom kerül elrendelésre! A vízterületen fenti időpontig mindennemű horgászati tevékenység folytatása tilos!

Fegyverneki Mezőgazdasági
Városüzemeltetési és Fejlesztési Intézmény

Share/Save